Om jag inte skriver!

om jag inte skriver är det för jag spelar fotboll kl 10-14. Bara så ni vet varför jag inte skriver så mycket.

Fotbolls skola!

Just nu i 5 dagar ska jag gå på en fotbolls skola i hörnsjö. jag har varit där två dagar nu. Det var från lördag-onsdag. Nu är jag jätttte tröt jag vet inte hur jag ska orka med i 3 dagar till men jag tror det kommer gå;) Ska gå och paka nu så kan inte skriva mer Hejdåå♥♥

Kväll

Ja nu är det kväll och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Antingen ska jag se film eller ska jag se tv det är typ det ända som finns att göra. Nu ska ni få se en jätte rolig bild :)

God morgon!

God morgon kära mäniskor. I dag ska jag vara med mina fina kompisar. Just nu lysnar jag på mucik ska snart fara ner till nordmaling. Jag skriver mer sen när jag har kommit hem;)
Hejjdå♥

MItt första inlägg!

Ja som det står i rubiken det här är mitt första inlägg. I dag har det varit skolavslutning jag gick ut 3:an. Jätte skönt med sommarlov ska bara vara med kompisar och ta det chill ;) Nu ikväll ska jag inte göra så mycke ska typ bara sitta vid datorn eller vara ute i fina vädret. I dag på skolavslutningen var det jätte soligt och varmt det har inte varit varmt på typ 3 år så det var jätte härligt. Ska lysna på mucik nu eller se film så HEJDÅ;););););)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Trulls.blogg.se

Jag är en positiv tjej som gillar djur. Viljan att hitta på olika saker att göra är stor. Tycker om att vara med mina kompisar och att spela fotboll.

RSS 2.0